Hoe-werkt-het


Ik wil een Jurk! 

Dat snap ik helemaal. Wie wil er nou geen prachtige jurk, helemaal op maat gemaakt? 
Maar hoe gaat zoiets precies?

Het komt hier op neer:

-Je kiest een model
-Je kiest de stof
-Ik neem je maten
-Je komt een keer passen
-Ik maak de jurk
-Klaar!

Meer weten? Komt ie: 
 
MODEL
Je komt naar de Modestudio in Neede en bekijkt er de collectie jurken. Deze zijn kant klaar en te koop maar dienen ook als uitgangspunt voor een jurk
naar je smaak. Je kiest het model dat je mooi vindt en je het beste staat. Vind je dat lastig dan help ik je hierbij. We bespreken wat je van je figuur graag wilt benadrukken en wat juist niet. Ik ken de trucjes.
O en geloof me: ik heb nog níemand gehad die 100% tevreden was met haar figuur. Tenslotte heeft bijna niemand de maten van een fashionmodel.
Tenzij je er één bent natuurlijk...

STOF
Van welke stof zou je je gekozen jurk gemaakt willen hebben? Ik kan je adviseren over welke stof voor welk model geschikt is.
En misschien durf je wel een heel andere kleur dan je meestal kiest? Er staat je vaak veel meer dan je nu in je kast hebt hangen. Ik geef je graag vrijblijvend advies. Jij bepaalt! Op dit moment kan ik je vertellen wat je jurk-op-maat gaat kosten.

MATEN OPNEMEN
Misschien even een dingetje maar het is zo gepiept en nee, je hoeft niet bloot. Het handigst is het als je een aansluitend hemdje over je lingerie draagt. Het liefst de lingerie die je ook onder je jurk zult dragen. Want een gevulde cup verschilt toch net even van een gewone. Ik neem een paar maten en noteer ze.
 
PASSEN
Inmiddels weet ik genoeg om voor je aan de slag te gaan. Na een week of twee is je jurk zover dat je kunt passen. Ik kijk of er nog kleine aanpassingen nodig zijn en jij ziet al een beetje hoe hij gaat worden. Nu kan ik er verder mee.
 
KLAAR
Na ongeveer een week is je jurk klaar. We spreken af wat een geschikt moment is om ‘m op te halen. Als je wilt trek je hem nog even aan zodat je zelf kunt zien hoe mooi je er uitziet; In een unieke jurk die speciaal voor jou gemaakt is!Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Levertijd: 4 werkdagen | Verzendkosten €2,50