Ik hoor het vaak: 'een jurkje vind ik leuk in de zomer maar 's winters brr... Zó jammer want er zijn wel oplossingen.

Zelf ben ik een echte koukleum. Hoewel, als 's zomers de mussen dood van het dak vallen en je benen aan elkaar plakken ben ik ook niet echt blij.
Doe mij maar een zonnige dag waarbij ik 'met zonder' jas naar buiten kan.

Maar de winter dus. En een jurk. Geen onmogelijke combinatie hoor.
Een panty kan dan wat koud zijn maar je hebt ze in verschillende diktes (denier). Heb je al eens een dikkere geprobeerd?
Wat ook heerlijk is: een maillot. Er zijn mooie dunne te koop die toch lekker warm zijn. In een smal ribbeltje of een klein ingebreid patroontje. Pas op met kabels want die doen je benen direct een maat steviger lijken. Kies liever een glad paar.
O géén witte maillot alsjeblieft, dat verbied ik. Wit is voor kleine meisjes, niet voor volwassen vrouwen.

Een vest is ook heel fijn. Zo kun je dat voorjaarsjurkje nu al aan. Het is warmer dan een colbertje omdat het je als het ware omarmt. Je kunt een lang vest kiezen, zeker als je iets wilt verhullen. Neem dan wel een licht getailleerd model omdat dat
je silhouet ten goede komt. Mooi als de lengte overeen komt met die van je jurk!

Wil je een kort vest? Probeer dan eens een die in de taille valt. Het is een slimme manier om meer figuur te creeren. Bovendien laat je meer van je mooie jurk zien.

In de winter draag je geen sandalettes, hoe beeldig ook. Het mag allemaal wat stoerder. Enkellaarsjes, lange laarzen, donkere sneakers of veterschoenen. Die laatsten zijn momenteel helemaal hip en daar staat een maillot geweldig bij!

Heb je het ondanks alles dan nóg koud? Wikkel een grote leuke sjaal om je blote nekkie en je kunt de hele wereld aan. Gegarandeerd. En anders is emigreren ook nog een idee.

 
    25-01-2018 17:38     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.