Foto

Ik ben Anneke Bosch en ik maak jurken op maat. Jouw maat. Ik zorg ervoor dat je je zeker kunt voelen in een goedpassende én originele jurk.

Stel je voor dat je je nooit meer druk hoeft te maken over de kleding in je kast. Of je nou een jurk kiest voor een familiefeestje, een belangrijk solliciatiegesprek of een gezellig avondje uit: je weet dat hij goed zit en je laat stralen. Zou dat niet heerlijk zijn?

We kennen ze allemaal wel, die verkoopsters die zeggen dat het je 'echt prachtig staat' als je weifelend tevoorschijn komt uit een pashokje. Geloof me: ze zijn echt niet begaan met hoe jij er uitziet. Belangrijker vinden ze hun bonus aan het eind van de verkoopmaand.

Ik kom regelmatig 'aanpraatvrouwen' tegen. En jij vast ook. Je herkent ze aan een jurk die niet goed zit. Er is iets mee. Soms zie je direct dat ze de verkeerde maat dragen en soms is het iets subtielers als een taille die niet op de goede hoogte zit.

Dat het nog niet zo makkelijk is om iets te vinden dat wel goed past komt omdat winkels standaardmaten verkopen. Maar wie heeft er nou een standaardmaat? Ik niet. En dus weet ik er alles van.

Want omdat ik niet zo lang ben past niets me goed. Meestal eindigt mijn middagje stad toch weer bij de stoffenwinkel. Al mijn jurken maak ik zelf en het levert me regelmatig complimenten op.

De afgelopen jaren kreeg ik steeds vaker de vraag waar ik die leuke jurk toch gekocht had. Als ik vertelde dat het mijn eigen creatie was volgde al gauw de vraag: "ach zou je ook voor mij...."
Natuurlijk, dat is het liefste wat ik doe! Het is het blije begin van Ik wil een jurk

Ook voor jou maak ik graag een jurk op maat, de collectie in de studio dient dan als uitgangspunt. Wil je een andere lengte, kleur of stof, korte of juist lange mouwen: het kan. Samen kijken we naar het beste model voor jouw figuur en de stof die er geschikt voor is.
Reken voor de eerste afspraak een uur, zo heb ik alle tijd voor je.

                   Bel (0545-292710) of mail me gewoon, dan maken we samen iets moois!

                                                         Hartelijke groeten,

                                                         Anneke Bosch