Heb je ze gezien?

  02-04-2019  

Heb je ze gezien, die superleuke nieuwe haarbanden die we in het assortiment hebben? Gaaf toch? Hier vind je er nog meer!  

Lees meer

Princess Blue

  20-03-2019  

Een van de nieuwe kleuren voor het voorjaar/zomer 2019 is deze 'Princess blue'. Ik vind 'm geweldig en heb hem dan ook ingekocht. Vanaf nu te bewonderen in de studio!

Lees meer

Stropdas

  18-03-2019  

Bij een heugelijke gebeurtenis hoort een mooie jurk. Da's niet zo moeilijk. Maar wat doe je als man om er extra feestelijk uit te zien? Nou, met zo'n mooie knoop in je stropdas bijvoorbeeld! Hier zie je hoe je dat doet:

Lees meer

Daar sta je dan

  11-03-2019  

Ze stak haar hoofd om de deur en vroeg aarzelend: 'Ben jij Anneke? Ik word gestuurd door mijn man. Ik moest me hier om tien uur melden. Met iets lekkers bij de koffie, net ondergoed én skisokken. Maar ik heb werkelijk geen idee wat ik hier doe." O wat had ik een plezier! Weet je nog dat ik een tijdje geleden vertelde over een man die zijn echtgenote wilde verrassen met een nieuwe jurk? En nu stond ze, in lichte verwarring, in de studio. Toen ik haar vertelde dat ik een jurk voor haar zou gaan maken precies zoals zij die wilde reageerde ze super-enthousiast. Wat een leuke vrouw. En wat een leuke man! Ik zette de koffie op tafel, zij legde er een pak koeken naast. En de skisokken? Ik kwam niet meer bij van het lachen: ze had ze echt meegenomen ?

Lees meer

Helaas, helaas

  28-02-2019  

O wat is dat toch lastig: mensen teleurstellen die op korte termijn een jurk willen. Het gaat echt niet lukken. De agenda is zich alweer flink aan het vullen. De eerstvolgende mogelijkheid voor een afspraak op dit moment 26 april.

Lees meer

Het wordt steeds mooier

  20-02-2019  

Ik ben helemaal blij: de studio wordt steeds mooier dankzij het topteam van Hendrik Bosch! (Ook leuk om te volgen op Facebook )

Lees meer

Wat een geluk!

  08-02-2019  

Een bepaald linnen dat ik in de studio heb is heel populair, zeker in de kleur fuchsia. Helaas raakte die uitverkocht. Opnieuw bestellen was niet mogelijk, hij was op. 'En die komt ook niet meer terug', verzekerde de groothandel me. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik gisteren op inkoop was en tóch nog een rol vond. Wat een geluk! Ik vrees wel dat dit echt de laatste rol is dus mocht je een jurk willen van deze prachtige stof wacht dan niet te lang.

Lees meer

Wauw, wat een mooi cijfer!

  05-01-2019  

In de enquête die ik een paar dagen geleden naar de nieuwsbriefabonnees mailde stond de vraag: 'Ik wil een jurk' roept een gevoel bij je op, kun je aangeven hoe positief dat gevoel is?' Jullie reageerden in groten getale. Met als laagste cijfer een zeven kwam er een prachtige 8,2 uit als gemiddelde. Dankjewel, daar ben ik echt blij mee!

Lees meer

Leuke tentoonstelling

  03-01-2019  

Hou je van mode en zoek je nog iets leuks om naar toe te gaan? In het Gemeentemuseum van Den Haag is momenteel de tentoonstelling 'Femme Fatale' te zien :-)  

Lees meer

Oudejaarsavond 2018

  31-12-2018  

Lees meer

Copycat

  30-12-2018  

Al vanaf het moment dat ik haar voor het eerst zag had ik een vreemd gevoel. Ze kwam op een avond die ik in de studio organiseerde, stelde vragen en maakte aantekeningen. Ook daarna, via persoonlijke berichtjes. Waar kocht ik mijn stoffen en hoe kwam ik toch aan al die mooie plaatjes op Facebook? Op mijn vraag waarom ze dat wilde weten antwoordde ze dat ze creatieve cursussen ging geven. Ze sprak niet de waarheid, daar kwam ik kortgeleden achter. Zij maakt inmiddels JURKEN OP MAAT in een dorp 15 km verderop. Haar bedrijfskleuren zijn het zelfde als die van Ik wil een jurk. De teksten duidelijk afgekeken. Omdat ik al mijn teksten zelf schrijf herken ik de opbouw van de zinnen. Zelfs een zelfbedacht woord als 'creatievirus' is op haar website 'textielvirus' geworden. Vooralsnog noem ik hier haar naam niet...

Lees meer

Kan er nog een wens bij?

  24-12-2018  

Lees meer

Nieuw en gratis

  05-12-2018  

Sinds kort staat er een nieuwe rubriek op deze website: 'Gratis'. Regelmatig vind je daar iets leuks om te downloaden. Hou het in de gaten!

Lees meer

Nieuwe kraagjes!

  03-12-2018  

Er komen regelmatig nieuwe mode-items binnen. Zoals kettingen, oorbellen en sjaals. Vaak halen ze de webshop niet eens omdat ze al voor die tijd verkocht zijn. Ze gaat het ook met de losse kraagjes: ze zijn heel populair. Nu hebben we weer heel nieuwe en ook die zijn weer heel leuk! Kijk hier

Lees meer

Is het geen plaatje?

  08-11-2018  

Toen ik deze stof in handen kreeg zag in onmiddellijk de mooie jurk die het zou kunnen worden. Toch was ik lange tijd de enige, de stof bleef liggen. 'Geeft niks, dacht ik, er komt vanzelf iemand die het ook ziet'. Toen Caroline de stof ontdekte wist ze direct dat ze daar een jurk van wilde. De foto die ik op Facebook zette leverde meer reacties op dan welk ander bericht dan ook.

Lees meer

Hoedje

  02-11-2018  

Zij houdt wel van vrolijkheid en zet een kek paars hoedje op. Wat een ander daar ook van mag vinden Hoe zit dat met jou? Even afgezien van het feit of het je smaak is maar zou jij het durven? Elke woensdagochtend staat er om half zeven 's ochtends een poll klaar op Facebook. Tot nu toe reageerden 51 mensen en 38 daarvan (75%) zeiden zelf best wel een hoedje te durven dragen. Leuk! Daar wordt het straatbeeld alleen maar mooier van :-)

Lees meer

Zoveel is er niet veranderd

  01-11-2018  

Kijk maar...  

Lees meer

De culotte

  29-10-2018  

Broekrokken, of 'culottes' zoals ze tegenwoordig genoemd worden heb ik altijd weinig flatteus gevonden. Met dit ontwerp is gepoogd er een sexy draai aan te geven. Wat vind je van deze oplossing? Dat was de vraag die ik stelde op Facebook. Wat een reacties! De meeste mensen vonden het maar een raar ontwerp. En jij?

Lees meer

Nieuwe stof

  25-10-2018  

Doorlopend komen er nieuwe stoffen binnen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken heb ik in de studio niet echt een zomer- of wintercollectie. Tegenwoordig worden veel stoffen het hele jaar door gedragen. Natuurlijk, in de zomer draag je geen dikke winterstoffen maar andersom wel. Bijvoorbeeld met een vest of een jasje. Dit is een van de nieuwste stoffen: met stretch en soepelvallend.  

Lees meer

Leuke verrassing

  13-10-2018  

Kom je terug van een heerlijke vakantie staat er dit op je te wachten: 'Welkom thuis met een symbolisch bloemetje. Deze bloemetjes vond ik echt bij Ik wil een jurk passen. Staan leuk op een schaaltje. De gehaakte eikels uit je nieuwsbrief vormen de inspiratie'. Is dat even een verrassing. Ik weet niet wie de maakster is maar dankjewel, dat is nog eens leuk thuiskomen!

Lees meer