Nieuwe 'Liefs van Anneke' verstuurd

  08-10-2018  

Afgelopen weekend is de nieuwe 'Liefs van Anneke' verstuurd. Daarin vraag ik me vooral te laten weten wat je ervan vindt. Vind je het leuk om te lezen of mis je iets? Hoe kan ik 'm nog interessanter maken? Tot nu toe hebben Janine en Jeannette de moeite genomen me te mailen en grappig genoeg met nagenoeg dezelfde tekst: 'Weer een superleuke nieuwsbrief Anneke'. Heerlijk, daar doe ik het voor.

Lees meer

Vanmiddag is de studio gesloten

  05-10-2018  

Kom niet voor een dichte deur: vandaag doe ik even heel andere dingen :-)

Lees meer

Hou je van herfstkleuren?

  04-10-2018  

Als je van de warme herftskleuren houdt vind je deze vast mooi. Gebruik ze bijvoorbeeld in je garderobe of een enkele accessoire.  

Lees meer

Een jurk voor een moeder

  17-09-2018  

'Vorig jaar heb je een jurk voor me gemaakt en nu wil mijn moeder heel graag een jurk. Ik weet dat je het hartstikke druk hebt maar heb je nog tijd voor een afspraak eind oktober?' Altijd leuk als klanten terugkomen, daar maak ik natuurlijk graag tijd voor :-) De afspraak staat gepland. En nu is er op 26 oktober nog maar één plekje beschikbaar.

Lees meer

Schoenen? Geen probleem.

  10-09-2018  

Op Facebook liet ik een enorme vakkenkast zien met de vraag of je die zou kunnen vullen met je schoenen. Een enkeling misschien dacht ik. Daar zat ik toch mooi naast: van de 71 dames die reageerden bleken er maar liefst 26 te zijn die aangaven dat dat voor hen geen enkel probleem zou zijn. Opeens kijk ik met andere ogen naar mijn eigen bescheiden collectie. Binnenkort toch maar eens op stap voor een aanvulling?

Lees meer

De magische grens

  31-08-2018  

"Vorig jaar hebben mijn zus en ik een jurk door je laten maken omdat zij vijftig werd. In december word ik zelf vijftig en nu wil ik weer een mooie jurk. Kan dat?' Fijn dat deze dame graag nóg een jurk wil en helemaal fijn dat ze zo op tijd is! We hebben een afspraak gemaakt in september om haar wensen te bespreken. Al kan ik er vanwege de drukte niet direct aan beginnen, de jurk staat nu wel ingepland. Ik ben benieuwd wat voor een het gaat worden! Jurk uit 1968

Lees meer

Doe jij graag de was?

  29-08-2018  

Op woensdag is er op Facebook altijd een mini-enquete. Dit keer gaat het over de was en strijk. Niet echt een favoriete bezigheid geloof ik, al zijn er altijd uitzonderingen. Nu heb ik best wat handige tips en trucjes die deze taak iets makkelijker maken. Maar zit je daar eigenlijk wel op te wachten? Of denk je 'laat maar'? Breng je stem uit , je kunt nog meedoen tot en met 4 september.

Lees meer

Wat een leuke opdrachten

  28-08-2018  

  Het is eigenlijk nooit rustig geweest met opdrachten maar de maand september   is wel heel erg druk. Jurken voor een feest, een bruiloft, zomaar...   En elke jurk is weer anders, dat maakt het  juist zo leuk. Alleen: de agenda is nu wel vol.   Da's dan weer jammer.    Ik kan het daarom niet genoeg zeggen: mocht je een jurk willen voor oktober,   november of december maak dan nu alvast een afspraak! Dan sta je in elk geval vast in   de planning en hou ik rekening met jouw nieuwe jurk :-)

Lees meer

De vraag van deze week

  22-08-2018  

Elke woensdag vind je op Facebook een mini-enquete, een poll, waarop je kunt stemmen. Het is populair, er zijn altijd veel reacties. De vraag van deze week: 'Stel, je wilt op pad voor een nieuwe jurk. Doe je dat dan het liefst met een vriendin? Ja of nee'? Meedoen kan nog tot komende woensdag, dan staat er weer een nieuwe enquete online? Klik hier !  

Lees meer

Een prachtige aanbeveling uit Zwitserland

  16-08-2018  

Wat een práchtige aanbeveling kreeg ik van Jannie Schaffner uit Zwitserland. Ik word er verlegen van!   Ze schrijft: 'Nadat ik in de Libelle over Anneke gelezen had en ik met mijn niet werkelijke fotomodel lichaam graag een jurk wilde ,kwam bij het wilde plan in m'n hoofd dat ik voor de bruiloft van onze zoon een jurk van Anneke wilde. Afgezien van het feit dat ik in Zwitserland woon stond dit plan niks in de weg dus heb ik kontakt gezocht met Anneke,ze was gewild om tijd voor mij vrij te maken op een tijd dat het voor mij het beste ging,op weg naar vakantie op Vlieland. Anneke geeft goede tips en heeft een ruime keuze van modellen wat het niet echt gemakkelijk maakt maar met hulp van Anneke vind iederéén de jurk die bij haar past en wat ik heel...

Lees meer

Schatgraven

  06-08-2018  

Ze kreeg 'm onmiddellijk in het vizier: de prachtige groene broche. Ik had haar een doos gegeven die net binnenkwam, vol met nieuwe sjaals en sieraden. Omdat ze een trouwe klant is wist ik dat het heerlijk zou vinden daar tussen te snuffelen. Kon ik me mooi even met die andere klant bezighouden. Maar het duurde niet lang of ze stonden beiden over de doos gebogen... De hand-geborduurde broche vol kraaltjes, pailletten en steentjes werd bewonderd en snel apart gelegd. Ik snapte wel waarom: hij paste precíes bij de groene jurk die ik al eens mocht maken

Lees meer

Vrijdag 27 juli gesloten!

  26-07-2018  

Tjonge wat een hitte! De dag is nog maar halverwege en de thermometer wijst al 34 graden aan. En morgen wordt het nóg erger. De brullende airco lukt het niet de boel aangenaam te maken. Omdat ik er van uitga dat dan niemand graag, vrijwillig, jurken komt passen heb ik besloten de studio morgenmiddag TE SLUITEN. Duim je mee dat het volgende week vrijdag een stuk beter zal zijn?

Lees meer

Blije make-up

  20-07-2018  

Twee leuke dames, een feest, twee nieuwe jurken, zes dikke zoenen. Ik zit goed in de make-up vandaag  

Lees meer

Wat vind jij?

  13-07-2018  

Zoals elke woensdagochtend stond er ook dit keer op Facebook een enquete klaar. Onmiddellijk kwamen de eerste reacties binnen. Elke zomer zie je het weer: het 'off-shoulder'-model. Ik was benieuwd naar wat jij daarvan vindt: leuk of niet? Van de 56 stemmen die zijn uitgebracht waren 23 voor en 33 tegen. Heb jij ook gestemd?                     Leuk                                          Niet leuk

Lees meer

De oplossing

  10-07-2018  

"Na de operatie is mijn figuur sterk veranderd. Dat kan ik nu accepteren maar ik ben niet blij met wat ik in de spiegel zie. Mijn kleren staan gewoon niet leuk meer." Haar coach begreep het probleem en wist gelukkig ook de oplossing! Ze had eens over IK WIL EEN JURK gelezen en stuurde haar door. Zo kwam het dat een leuke dame de studio binnenstapte. Ze vertelde wat ze graag zou willen, ik adviseerde welke modellen geschikt waren en samen liepen we door de stoffen. Haar eerste jurk heeft ze inmiddels opgehaald, de tweede is in de maak en de derde al besteld. Wat een heerlijk vak heb ik toch en wat ben ik blij met zulke coaches!

Lees meer

Nieuwe sjaals erg in trek

  07-07-2018  

In de studio hebben we naast oorbellen en kettingen ook sjaals.. Daarmee maak je een jurk net even af. Of geef je het ineens een heel andere look, van chique naar sportief bijvoorbeeld. De sjaals zijn een succes maar soms blijkt er een echte hardloper tussen te zitten: deze glanssjaals!  Gemaakt van viscose en zijde met aan beide uiteinden een glanzende baan. Ze zijn er in het zwart , fuchsia , donkerblauw, rood en kobaltblauw . Vanochtend was er een dame die er drie tegelijk nam. In het echt zijn ze namelijk nóg mooier.

Lees meer

Kijk mee: modeshow van Dior

  03-07-2018  

Het lijkt me geweldig als zo'n uitnodiging bij me op de mat zou vallen! Tot die tijd doe ik het met beelden-op-afstand, ook dat is leuk. Droom je twaalf minuten met me mee? Klik hier en vergeet het geluid niet aan te zetten.  

Lees meer

Mini-enquete op FB

  28-06-2018  

Elke woensdagochtend staat er op Facebook al vroeg een mini-enquete voor je klaar. Er is maar een vraag te beantwoorden en dat is met een klik gedaan. Het blijkt populair: deze week waren er maar liefst 72 reacties! Dit keer wilde ik graag weten wat je van deze schoenen vond. En wat denk je? Negen mensen zagen het wel zitten en drieënzestig niet :-) Doe je de volgende keer ook mee?

Lees meer

Oproepje voor Alice Jansen

  24-06-2018  

Van Alice kreeg ik een aardig berichtje via deze website gemaild. Ik wil haar graag antwoorden maar ze heeft haar e-mailadres vergeten te melden. Mocht je dit lezen wil je dat alsnog doen via info@ikwileenjurk.nl ?

Lees meer

Nieuwe wedstrijd

  21-06-2018  

Zoals beloofd staat er een nieuwe wedstrijd online. Dit keer geen puzzel maar een MEEDENKER. Leuk als je meedoet: je kunt er deze kleurige sjaal mee winnen!

Lees meer