Uitslag wedstrijd

  20-06-2018  

De afgelopen tijd kon je meedoen aan een wedstrijd: het oplossen van een woordzoeker. Uit alle ingestuurde oplossingen is de winnaar gekozen: het is Mary Ann uit Dieren, gefeliciteerd! Vandaag heb ik haar de tashanger toegestuurd. Binnenkort is er weer iets te winnen, hou het in de gaten!

Lees meer

Oops...

  19-06-2018  

Hij blijkt populair: het patroon van deze gebreide trui uit de Nieuwsbrief die gisteren is verstuurd. Jammer daarom dat de link niet werkt. Dit is de goede! https://bit.ly/2tjAuus  

Lees meer

Daar is ie dan: mijn interview in de Margriet

  14-06-2018  

Dat ik naar Rotterdam ben geweest voor een fotosessie voor de Margriet lijkt alweer zo lang geleden dat het even naar de achtergrond verdwenen was. Nadat de boekhandel vanochtend belde, "de Margriet is binnen hoor', valt het niet meer te ontkennen: ik sta er in! Met een groot interview waarin ik vertel over je dromen waarmaken, beren op de weg en waarom je je daar niets van aan moet trekken. En dat dat natúúrlijk eng is maar je gewoon in het diepe moet springen. Zodat je later nergens spijt van hoeft te hebben. Ik heb het gedaan. En ik hoop dat dit artikel een inspiratie voor anderen zal zijn.  

Lees meer

Een kaartje in de bus

  12-06-2018  

Er zijn klanten die me een kaartje sturen. Meestal om te bedanken voor een jurk of om te vertellen hoe blij ze er mee zijn. Helemaal niet nodig natuurlijk maar stiekem vind ik het wel erg leuk. Ik blijf het bijzonder vinden dat iemand de moeite neemt een kaart te schrijven en 'm naar de brievenbus te brengen!  

Lees meer

Rond of punt?

  07-06-2018  

Of Facebook is er regelmatig een mini-enquete te vinden van Ik wil een jurk. Elke woensdagochtend staat er een voor je klaar. Gisteren vroeg ik naar jullie voorkeur voor wat betreft de vorm van de neus van schoenen: kies je voor rond of puntig? Hoewel de poll een week geldig is tekent zich nu al een duidelijke voorkeur af. Zo'n zeventig procent kiest een ronde neus en dertig procent de punt. Waar kies jij voor? Je kunt nog meedoen!  

Lees meer

Er zijn weer nieuwe kraagjes binnen.

  02-06-2018  

Het is altijd fijn als dingen die ik heb ingekocht hard gaan in de verkoop. Dan heb ik goed ingeschat wat je leuk vindt. Een kraag is zo'n artikel. Je geeft er een trui of jurk snel een andere look mee. Door de bandjes waar je je armen doorhaalt blijft hij goed zitten. En ook nog een voordeel: je hoeft niet de hele jurk te wassen maar gooit alleen de kraag even in een sopje.

Lees meer

Een handige tip voor (on)zichtbare bh-bandjes

  31-05-2018  

Soms kom ik iets tegen waarvan ik denk 'hé daar heeft een ander misschien ook iets aan'. Zo zag ik deze tip om bh-bandjes die onder je jurk of hemdje uitpiepen te beteugelen. Heel simpel en fijner dan het gehannes met veligheidsspelden.

Lees meer

Wat een pret hadden we

  28-05-2018  

De fotoshoot voor Margriet van twee maand geleden was erg leuk. Het wachten op publicatie duurt altijd lang maar komt steeds dichterbij: half juni is het zover! Hier zie je hoeveel pret we hadden bij de fotoshoot van Libelle, vorig jaar

Lees meer

Er komt iets unieks aan!

  27-05-2018  

  Gisteren kwam ik terug van een heerlijke vakantie. Vandaag nam ik me voor nog even na te genieten en niet teveel te doen. Langer dan een uur heeft dat niet geduurd: het was, vond ik, hoog tijd voor een nieuwsbrief. Er zijn weer veel nieuwe inschrijvers (welkom allemaal!) en die wilde ik gauw vertellen over wat er speelt. Er staat iets heel bijzonders aan te komen en laat ik nou net dát moeten bewaren voor een volgende keer. Maar ik doe er alles aan Ik wil een jurk nog leuker voor je te maken!

Lees meer

Klassieke marinestreepjes

  23-05-2018  

Telkens als er een nieuwe stof binnenkomt draait mijn verbeelding op volle toeren. Ik zie dan ook geen stof maar verschillende jurken, heerlijk is dat. Het ene na het andere model zie ik duidelijk voor me, vaak al met een van mijn klanten in gedachten. En wat nou zo leuk is: de eerste dame die ik deze stof liet zien bestelde er direct een jurk van!

Lees meer

Overal bloemen

  08-05-2018  

Dat bloemen hot zijn, daar kun je niet omheen. De mode is er vol van. Daarom ben ik ook zo blij met deze nieuwe stof. Het is een stretch-velours met prachtige bloemen op een zachtroze ondergrond. Ik kan niet wachten er aan te beginnen!

Lees meer

Snoepwinkel

  02-05-2018  

Gisteren bracht ik een bezoekje aan de groothandel. Ook naaigarens, versteviging en andere nuttige zaken moeten immers zo nu en dan worden aangevuld. Zodra ik over de drempel stap overweldigt het me in eerste instantie een beetje. Je weet niet waar je het eerst of laatst moet kijken. Gelukkig heb ik een lijstje gemaakt van de dingen die ik nodig heb anders zou ik de auto helemaal vol pakken. Nadat ik het heb afgewerkt mag ik van mezelf nog heel even rondkijken of ik iets leuks zie. En natuurlijk zie ik dat! Prachtige bandjes, linten en randjes. Binnenkort zie je ze terug in de nieuwe jurken.  

Lees meer

Nieuwe stof

  30-04-2018  

Vandaag heb ik dit stofje onder mijn naaimachine. Ik word er op slag vrolijk van! Het wordt een zomerse jurk voor een leuke dame uit Leeuwarden.

Lees meer

Wedstrijd

  29-04-2018  

Heb je de woordzoeker al opgelost? Je kunt er deze mooie tashanger mee winnen! Klik hier , maak de gevonden zin af en mail 'm!

Lees meer

Beetje druk..

  23-04-2018  

Of het druk is vraag je? Behoorlijk ja. Ik heb zojuist alles goed in kaart gebracht en schrok een beetje: er blijkt nog maar één plekje in mei vrij te zijn om je jurk te komen bespreken. Dat betekent dat ik inmiddels ook geen opdrachten meer kan aannemen voor jurken die in juni klaar moeten zijn. Het moet niet gekker worden... Wil je die laatste plek reserveren bel of mail me dan snel! UPDATE: de plek is inmiddels geboekt.  

Lees meer

Teleurstelling

  06-04-2018  

Van de week heb ik helaas, helaas, een paar dames moeten teleurstellen: zij wilden een voorjaarsjurk. Maar voor april en mei zit ik helemaal vol. Wacht daarom niet te lang als je een jurk wilt voor de maanden juni, juli of augustus. En echt: ook voor september staan er al weer jurken gepland. Bel (0545-292710) of mail me om een afspraak te maken zodat ik de tijd voor je kan nemen! Wil je gewoon eens tussen de kant-en-klare jurken kijken? Vanmiddag is de studio geopend tussen een en vijf!

Lees meer

Emmy in een nieuwe jurk

  04-04-2018  

'Ik heb zin in een nieuwe jurk' zei Emmy uit Wierden 'en dat is al gauw een probleem omdat ik zo lang ben. De taille zit dan niet op de goede plaats en de rok is te kort'. Ze was precies op de goede plek binnengestapt want dat is nou net wat ik kan doen, een jurk maken die wél goed zit. Toen ze binnenliep dacht ik onmiddellijk aan de turquoize stof die ik had. Gedurfd ja, maar de kleur bleek haar geweldig te staan! Vandaag kwam ze haar jurk ophalen en ze straalde. 'Zo fijn: eindelijk een jurk die goed zit!'

Lees meer

Pittig kleurtje

  26-03-2018  

"Wat denk jij nou dat een goede kleur voor mij is?' was de vraag van Carlotta. Nou is deze dame niet bang van een beetje kleur dus paste ze de jurk die ik suggereerde. Ze was direct overtuigd. Het staat haar toch ook geweldig!?

Lees meer

Pump of slipper?

  23-03-2018  

Gisteren vroeg ik mijn volgers op Facebook in een poll of ze bij voorkeur hakken dragen bij een jurk, omdat dat het mooist staat, of dat ze toch liever voor het gemak gaan. Inmiddels hebben al 55 vrouwen hun stem uitgebracht en wat denk je? Het overgrote deel van de vrouwen (45) geeft aan voor de hakken te kiezen en 10 voor het gemak. Verbaast je dat?  

Lees meer

Cadeautje

  19-03-2018  

  Maandagochtend. Terwijl ik de boel aan het opstarten ben gaat de telefoon.    "Dag Anneke, ik bel namens de redactie. We willen je graag interviewen omdat   we je inspirerend voor andere vrouwen vinden. Voor de Margriet ja. Zou je daar     voor voelen?"   Mocht je me de komende dagen huppelend tegenkomen dan weet je nu waardoor   dat komt :-)

Lees meer