Kom je bij me eten?

  08-03-2018  

Als je me volgt op Facebook weet je dat ik jouw mening en ideeën belangrijk vind. Niet zo gek natuurlijk want ik maak al die mooie jurken voor jou. Nou vooruit, heel soms ook een voor mezelf. En nu had ik een bijzonder idee. Het lijkt me zó tof om met een aantal mensen te brainstormen over Ik wil een jurk . Om te weten wat jou nou leuk lijkt, je ideeën te horen over hoe het beter kan en wat je mist of wat je nu al sterk vindt. Ook zal ik mijn plannen voorleggen om te horen wat je ervan vindt. Spannend, spannend. Dus ben jij fan, lijkt het je gaaf aan tafel te zitten en mee te praten? Laat het me uiterlijk 17 maart weten via het contactformulier. Misschien stuur ik je dan een uitnodiging voor zaterdag 7 april. Ik trakteer je op een lunch van Appeltjes van Oranje . Zij verzorgen catering op locatie en...

Lees meer

Tip om slanker te lijken

  21-02-2018  

Niet allemaal zijn we gezegend met ellenlange stelten. En dat is jammer want lange benen maken slanker. Maar wij vrouwen zijn natuurlijk niet voor een gat te vangen. Zolang er geen beengroeimiddel op de markt gebracht wordt pas je dit trucje toe: draag een panty in de kleur van je jurk! Daardoor lijk je langer én dus slanker.  

Lees meer

Nieuwe strechdenim met cirkels

  08-02-2018  

"Wanneer komen de nieuwe stoffen binnen" wordt me vaak gevraagd. Het is niet zo dat er twee keer per jaar een collectie uitkomt. Elke keer als ik iets bijzonders tegenkom koop ik het in. Vaak al met een bepaalde klant in gedachten. Dit keer stuitte ik op deze jeans met cirkels. Helemaal in. Het is een stof met stretch dus dat draagt comfortabel!

Lees meer

Wat maakt je tot een Powervrouw?

  05-02-2018  

Heb je je al opgegeven voor de gezellige avond van 19 februari? Léontine van Geffen komt dan vertellen over de bijzondere vrouwen die ze heeft geportreteerd voor haar boek 'Powervrouwen in beeld'. Bekijk hier het filmpje en wil je meer weten kijk dan ook even bij Event. Het aantal plaatsen is beperkt dus geef je snel op via de mail of het contactformulier.

Lees meer

Er gaat weer iets leuks gebeuren!

  30-01-2018  

In de studio organiseer ik regelmatig bijzondere avonden met onderwerpen die jou kunnen interesseren. Dat kan gaan over 'welke kleuren staan mij het best' of 'welke kledingstijl past bij mij'. Soms is er een workshop bloemschikken en een andere keer hebben we een spreker. Op 19 februari komt schrijver en fotograaf Léontine van Geffen vertellen over haar boek Powervrouwen in beeld waarin ook ik sta geportretteerd . Je kunt daarbij zijn! Kijk onder EVENTS voor meer informatie.

Lees meer

Bijzonder bericht

  08-01-2018  

'Dag Anneke, je verhaal in Libelle sprak me meteen aan. Ik zoek iets voor een gelegenheid in september en ben bereid daarvoor vanuit Zwitserland naar jou te komen. Wil jij een jurk voor me maken?' Soms moet je een mail twee keer lezen. Het staat er écht...

Lees meer

Wat een fantastisch jaar!

  31-12-2017  

Zelf kijk ik dankbaar terug op een spannend en fantastisch 2017. Geef mij nog maar zo'n jaar! Geweldig dat jij daar onderdeel van was

Lees meer

Telefonische bereikbaarheid

  27-12-2017  

                                                                                                                                             &...

Lees meer

Wat een mooi begin van de week

  11-12-2017  

Hij kwam precies op tijd af, de jurk die Daniëlle graag wilde. Ze had 'm nodig voor een speciale gelegenheid. Door mijn overvolle agenda was het niet makkelijk maar 'afspraak is afspraak' en dus zette ik alles op alles om te zorgen dat het lukte. Stralend liep ze de deur uit mét nieuwe jurk. Vanochtend zie ik tot mijn verrassing een mooie recensie op Facebook en daar word ik me toch een portie blij van!

Lees meer

Wat een leuke verrassing

  02-12-2017  

Toen ik gistermiddag de studio opende, vond ik tot mijn verrassing een nieuwsgierigmakend envelopje in de brievenbus. Geen idee wat dat kon zijn. Als ik het open sta ik met een superlief kaartje in m'n handen vol complimenten. Daar word ik even stil van...

Lees meer

Bijna klaar

  30-11-2017  

Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van cadeaubonnen, een grote wens van me. Hoe moesten die er uit komen te zien? Welke kleuren, welk formaat? Een enkele bon, een dubbele, met of zonder envelop? Welke uitstraling. welke bedragen? Er werd overlegd, uitgeprobeerd, getwijfeld, veranderd en nog eens. Gisteravond kreeg ik de definitieve ontwerpen en ik vind ze práchtig. Nu kunnen ze naar de drukker en ik kan niet wachten het uiteindelijke resultaat met je te delen!

Lees meer

Nieuwe sjaals

  21-11-2017  

Wat kan een sjaal toch veel voor je doen. Het is een simpele manier om wat kleur toe te voegen aan een jurk of jas. We hebben weer nieuwe sjaals toegevoegd aan het assortiment. Stuk voor stuk exemplaren die we zelf wel zouden willen hebben! Klik hier om ze te bekijken.  

Lees meer

Winterstop

  20-11-2017  

Het gebeurde de afgelopen dagen al een paar keer: een telefoontje of ik nog een jurk kan maken. Voor Kerst graag. Lieve mensen hoe graag ik ook wil: dat lukt echt niet meer. Ook voor januari begint de agenda al aardig vol te lopen. De publiciteit in Libelle en de Telegraaf heeft er voor gezorgd dat ook vrouwen in de rest van het land de studio nu weten te vinden, zo tof! Natuurlijk ben je van harte welkom om nu alvast je jurk te bespreken voor het volgend jaar. Eigenlijk is dat wel slim want dan ligt het maar vast (dat deed een leuke dame uit Hoofddorp in elk geval wel). Dit jaar is de studio nog vier keer geopend, daarna op 19 januari weer. Ik verheug me er op je te ontmoeten!

Lees meer

Workshop Kerst

  18-11-2017  

Heb je gezien dat we een workshop gaan houden in de de studio? Op donderdag 7 december kun je op deze gezellige avond een sfeervol Kerststuk maken! Jolanda Bolster van het Bloemenhoekje weet hoe je dat doet en legt het je stap-voor-stap uit. Lees hier gauw verder.

Lees meer

Telegraaf

  14-11-2017  

Het afgelopen weekend kwam hij uit: de Telegraaf. In de bijlage Vrouw stond een artikel waaraan ik een bijdrage mocht leveren. Wat een reacties leverde dat op! Mensen kwalificeerden me al als BN'er. Gelukkig blijkt het mee te vallen: ze bedoelden Bekende Needenaar

Lees meer

Contactpagina werkt niet

  08-11-2017  

'Heb je mijn berichtje wel ontvangen', mailt Marlies uit de randstad, 'ik heb namelijk  geen antwoord van je gekregen'. O nee toch!? Dat vind ik niet fijn want ik reageer doorgaans juist snel. En ja hoor: er blijkt een foutje in de (splinternieuwe) website te zitten. Natuurliijk is dat inmiddels opgelost. Maar mocht jij nou ook een berichtje hebben gestuurd doe het dan alsjeblieft nóg een keer want ik heb niets ontvangen. En ik antwoord snel. Echt.  

Lees meer

Nieuwe stof!

  06-11-2017  

"O maar die stof is nog veel mooier dan op Facebook!' zei een klant toen ze de door haar gewenste stof in het echt zag. Het is waar: een foto doet vaak geen recht aan de kleurschakeringen en valling die een stof mooi maakt. Deze grijze jersey is geen uitzondering. Het is zo mooi soepel, dat móet je even voelen. Aanstaande vrijdagmiddag dan maar?

Lees meer

Daar is ie dan: de Libelle

  02-11-2017  

Vandaag is de Libelle verschenen waar ik in sta. Tot mijn verrassing is het een paginagrote foto geworden met dito interview, wauw! Vind je het leuk te lezen hoe dit tot stand is gekomen: ik heb er een blog over geschreven.

Lees meer

Wil je nog een jurk in 2017?

  27-10-2017  

Wil je nog een jurk in 2017? Wacht dan niet te lang met bespreken want tot 24 november zitten we al vol. En er is nog maar heel beperkt plek vóór 15 december. Mail of bel (0545-292710)

Lees meer

Nieuwe stof!

  02-10-2017  

  Wat een fijne nieuwe stof is er binnengekomen: zandkleurig en met een jaquardpatroontje. Mooi en makkelijk te combineren. Het past bij heel veel kleuren: zwart, rood, donkerblauw noem maar op. Daardoor is een jurk hiervan het hele jaar door te dragen.

Lees meer